Primăria Brăila continuă lucrările, pentru a nu fi trimişi în şomaj 400 de angajaţi ai societăţilor care au câştigat licitaţiile

Social

Primarul de Brăila, Marian Dragomir, a anunţat, joi, că s-a decis continuarea lucrărilor de asfaltare a străzilor din municipiu, de montare a bordurilor, de demolare a garajelor, de plantare gard viu, de renovare şi reabilitare de clădiri, el arătând că municipalitatea nu îşi poate asuma trimiterea în şomaj a peste 400 de angajaţi ai societăţilor care au câştigat licitaţiile publice.

„Să lucrăm sau să aşteptăm vara? Noi am hotărât să lucrăm pentru Brăila. Am greşit? Primăria Brăila nu îşi poate asuma trimiterea în şomaj a peste 400 de angajaţi ai societăţilor care au câştigat licitaţiile publice. Viaţa trebuie să meargă mai departe. Oamenii au nevoie de salariu, economia trebuie să funcţioneze, împreună trebuie să mergem mai departe. Chiar şi în perioade dificile, găsim bani pentru a plăti lucrările, pentru a ne dezvolta şi moderniza, pentru a nu trimite în şomaj sute de muncitori ai societăţilor private care au contract cu primăria. Toate contractele încheiate înainte de pandemie se derulează normal. În această perioadă tehnologizăm primăria pentru activităţi on-line şi demarăm doar lucrări de infrastructură”, a scris primarul Marian Dragomir, pe pagina de socializare.

Edilul a dat ca exemplu faptul că au început deja lucrările de asfaltare pe străzile Industriei, Doicescu, Cometei, Celulozei, Avramescu, Cartier Călăraşi IV şi Cartier Plantelor, iar din 25 aprilie urmează cartierele Chercea, Radu Negru, Buzăului.

De asemenea, sunt în renovare Casa de Cultură „Nedelcu Chercea”, sălile de sport ale şcolilor Radu Todoran şi Mihu Dragomir şi mai multe clădiri din centrul istoric al Brăilei. AGERPRES 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.